LinkedIn Mirjam Speelmans

Samen met


GROOW wordt geleid door Mirjam Speelmans. Gedurende de afgelopen jaren heeft zij een dynamisch netwerk van ijzersterke professionals opgebouwd, die hun vak tot in de puntjes beheersen en tegelijkertijd gewoon hele fijne collega’s zijn om mee samen te werken.

Mirjam staat positief in het leven. Ze is optimistisch, veelzijdig, kritisch en een sterke verbinder. De thema’s “ontwikkeling” en “groei” staan al haar gehele loopbaan centraal. Na het doorlopen van een intensief tweejarig management traineeship heeft zij diverse management en directiefuncties vervuld. De afgelopen jaren was zij verantwoordelijk voor het opzetten en begeleiden van een breed scala aan management development – en ontwikkelprogramma’s, leiderschapsprogramma’s en individuele coachingstrajecten. Als partner bij Boer & Croon heeft ze haar expertise uitgebreid door het runnen van de business unit Young Executive Management en de talentmanagement- en leiderschapspraktijk. In 2015 publiceerde zij als co-auteur het boek ‘Appeltaart voor managers: recepten om te coachen.’

Haar netwerk, expertise en kennis neemt zij mee naar GROOW, waar zij organisaties faciliteert op het gebied van professionele en persoonlijke ontwikkeling.

GROOW – meer kunnen dan tot nu toe gedacht.

GROOW werkt samen met:Video: Appeltaart voor Managers

Logo Groow

Adres


GROOW 
Vliegheiweg 17
1272 PH Bikbergen

Logo Groow

Deel


LinkedIn Mirjam Speelmans
 
 

Contact


+31 (0)6 23 89 46 86
mirjam@groowcoaching.nl
www.groowcoaching.nl

Adres


GROOW Coaching
Vliegheiweg 17
1272 PH Bikbergen

Deel


LinkedIn Mirjam Speelmans

Mirjam op LinkedIn

Deel via LinkedIn

Deel via Facebook